OVER LISA

 

Lisa Bloemen is gecertificeerd coach en docent. Alles wat zij leerde, brengt zij in de praktijk bij Atelier Marni. 

Lisa: ¨Hier komt alles samen. Mijn opleidingen, ervaringen, ideeën en overtuigingen. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn een rode draad in mijn leven. Voor mij is Intuïtief Tekenen en Schilderen een manier om jezelf (beter) te leren kennen. Om te verbeelden wat er in je leeft, wie je bent, waar je staat, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. De verschillende cursussen kunnen een handvat en een inspiratie zijn om jouw eigen verhaal te vertellen.”

Er is geen mooi, lelijk of goed. Mooi is subjectief, een oordeel. En wat ik wil uitdragen is dat alles goed is. Omdat jij het maakt; omdat het jouw verhaal is. Jij geeft betekenis aan je werk door er naar te kijken en er vragen over te stellen aan jezelf.¨

¨Daarnaast is het ontspannend, inspirerend en leerzaam om samen met andere vrouwen aan een grote tafel creatief en kunstzinnig bezig te zijn. Iedere keer weer op basis van een ander thema, andere technieken en andere materialen. Ik inspireer je daarbij graag. Help je op weg om je eigen tekentaal te ontwikkelen. De lessen zijn een combinatie van meditatie, tekenen en schilderen en delen met elkaar. In een fijne, veilige en gezellige omgeving gaan we met een kleine groep vrouwen aan de slag. Zonder oordeel. Zonder strakke kaders. Met openheid en nieuwsgierigheid gaan we samen deze creatieve ontdekkingsreis aan.

Nieuwsgierig? Wees welkom en laat je creativiteit stromen!

CONTACT

2 + 14 =

E-MAIL

lisabloemen@gmail.com

TELEFOON

+ 31 (0) 6 144 31 663

INSTAGRAM

atelier_marni

FACEBOOK

atelier-marni