Individueel intuïtief tekenen en schilderen

Bij individueel tekenen en schilderen ga je op ontdekkingsreis naar jouw creatieve talenten en mogelijkheden. Centraal staat dat je uitdrukking geeft aan wat er innerlijk in je leeft. We gebruiken uiteenlopende thema’s en verschillende materialen om jouw creatieve talenten en mogelijkheden zichtbaar te maken. Het plezier van het beeldend bezig zijn en het bewust beleven van het proces is minstens zo belangrijk als het eindresultaat.

Tijdens deze ontdekkingsreis is het niet belangrijk dat je van tevoren weet wat je gaat maken. Integendeel. Door steeds je intuïtie te volgen, kan jouw unieke werk ontstaan. Het ontstaat als het ware vanzelf. Zo krijg je steeds meer plezier in het ontdekken van jou kunstzinnige kwaliteiten.

Je tekent wat er in je leeft

Het is voedend en verrijkend om een mooi werkstuk te maken en daarin je eigen expressie te herkennen. En het leuke is: je hoeft niet mooi te kunnen tekenen om een persoonlijk en intuïtief werkstuk te maken. Je tekent altijd wat er in je leeft. Doordat je jouw eigen beeld maakt, krijg je meer inzicht in jezelf.

Door je intuïtie te volgen, ontstaat er als vanzelf een tekening of schilderwerk. Iedere tekening zegt iets over jou. Een tekening kan je een onverwacht inzicht geven dat je ook kunt toepassen in het dagelijkse leven. Wanneer jij je daar bewust van wordt, ontdek je hoe jouw intuïtie je kan leiden in het leven en wordt het leven lichter.

Leer wat jouw werk je te zeggen heeft

Je leert je wat jouw werk je te zeggen heeft. Als vast onderdeel van de individuele teken-en schilderles kijken we samen naar jou werk. Tijdens en na afloop van de les, zonder (oplegde) esthetische normen en zonder oordeel.

Voor wie?

Deze manier van  werken is geschikt voor iedereen die meer op zijn intuïtie wil gaan vertrouwen. Voor mensen die meer plezier willen halen uit tekenen en schilderen. Voor mensen die vrijer en expressiever willen zijn. Dat maakt dat deze vorm van tekenen geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Deze manier van tekenen is ook heel geschikt als je nog helemaal geen ervaring hebt en graag iets creatiefs zou willen uitproberen.

Meer weten?

Wil je wil jij individueel tekenen en schilderen met gemengde technieken? Bel of mail dan met Lisa Bloemen, Atelier Marni: 06 – 14431663 of lisabloemen@gmail.com