COACHING 

Lifecoach voor levensvragen en persoonlijke ontwikkeling

Als lifecoach coach ik mensen om zelf vorm aan hun leven te geven. Mensen leven steeds bewuster en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving in het leven. Het gaat dan om drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Deze vragen kunnen betrekking hebben op een of meerdere levensgebieden.

Heb jij een vraag of een thema om uit te werken? Dan kan beeldend werken een mooi uitgangspunt of handvat zijn in de coaching. Het kan op een bijzondere manier ondersteunend zijn en inzicht geven in jouw zoektocht naar antwoorden. Je eigen verhaal te verbeelden op een manier die uniek is voor jou. Wil je dit doen in individuele sessies met een ervaren, inspirerende en stimulerende coach? Dan ben je van harte welkom! In overleg kunnen we thema´s bepalen en werkvormen, technieken en materialen kiezen die bij jou passen.

¨Ik liep en loop vaak tegen dezelfde patronen aan in mijn leven. Op persoonlijk vlak, maar ook in mijn werk. Vaak probeerde ik dat door praten, praten en nog eens praten op te lossen. Dat werkte onvoldoende en zo kwam ik bij Lisa terecht.

Door haar manier van werken, de creatieve manier aangevuld met gesprekken, werden bepaalde patronen veel duidelijker. Door te tekenen kwamen knelpunten bijna als vanzelf omhoog. Door er op door te vragen ontstond er ruimte voor andere ideeën, andere gevoelens. Zo realiseer ik me nu dat ik altijd een keuze heb en heb ik weer hoop op geluk.

Lisa is een fijne, warme vrouw die met veel belangstelling en kennis je helpt jouw vragen helder te krijgen en daarmee aan de slag te gaan. Ik heb me altijd veilig gevoeld. Ik ben bij haar door weerstanden gegaan zoals ik niet eerder deed.¨

Jolet

CONTACT

5 + 10 =

E-MAIL

lisabloemen@gmail.com

TELEFOON

+ 31 (0) 6 144 31 663

INSTAGRAM

atelier_marni

FACEBOOK

atelier-marni