Creatief dagboek schrijven

Heb jij zin om samen met anderen te schrijven?

Een creatief dagboek bijhouden is een mooie en bijzondere manier om met jezelf in contact te komen: met wat er in je leeft en met wat er in jezelf omgaat. Over je gevoelens, je verlangens en je wensen én met wat je raakt, drijft en bezighoudt.

Creatief dagboek schrijven, is schrijven naar aanleiding van een woord, een zin of afbeelding of een beeld maken naar aanleiding van tekst. Naar aanleiding van deze inspiratie ga je associatief en intuïtief schrijven en laat je je verrassen door wat er uit je pen komt.. Dat wat jou, soms onbewust, bezighoudt wordt dan als ‘vanzelf’ zichtbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze creatieve manier van schrijven, dan is het inloopatelier creatief schrijven misschien wel iets voor jou.

Je hoeft geen ervaring te hebben met schrijven. Door de opdrachten en de vorm van schrijven krijg je vanzelf inspiratie.

Je maakt kennis met verschillende schrijftechnieken en je ervaart de bijzondere werking van het schrijven voor jezelf en met anderen in een klein groepje.

Iedere eerste vrijdag van de maand. Start 6 september 2019

Graag van tevoren aanmelden. Kosten: € 15,00, inclusief koffie en iets lekkers.

Zelf meenemen: blanco A 4 schrift of dummyboek en een pen die je fijn vindt schrijven

Contact